Årsregnskab

/Årsregnskab
Årsregnskab2017-12-14T08:05:01+00:00

Lovpligtigt årsregnskab

Alle virksomheder skal efter endt årsafslutning have udarbejdet årsregnskab. Samtidig skal indehaveren udfylde sin personlige selvangivelse. VM i Bogføring kan selvfølgelig hjælpe dig med begge dele. I og med at vi har allerede har adgang til firmaets regnskaber, kan vi på ganske kort tid udfylde din selvangivelse og indsende den elektronisk. Og når vi sparer tid, sparer du selvfølgelig penge. Den effektivitet er en af grundene til vores lave priser.

Når vi laver både virksomhedens årsregnskab og din personlige selvangivelse, har du altid fuldt overblik over alle posteringer. Du kan på få sekunder se virksomhedens overskud for året, og på yderligere et par sekunder kan du se, hvor meget det så reelt har givet dig i personlig indtjening.

Det giver dig det overblik, som mange selvstændige aldrig rigtig får.

Du har sikkert travlt med at arbejde, markedsføre dig, styre lønnen for de ansatte, skrive fakturaer, lave debitorstyring og alt muligt andet. Og det gør måske, at du mister fokus på det absolut vigtigste, når du driver en mindre virksomhed – nemlig hvor meget du tjener.

Det er i hvert fald vores erfaring, at mange virksomhedsejere måske nok ved, hvor meget der står på kontoen, når året er omme. Men hvad er mellemregninger, hvor meget har SKAT til gode, og har virksomheden overhovedet råd til at udbetale så meget i løn?

indberetter moms? Kender du den der kriblen, det giver, når du får mails fra det offentlige om en eller anden indbetalings- eller indberetnings-deadline?

Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om, når du samarbejder med os. Du kan på få minutter give os fuldmagt til at indsende både årsregnskab og selvangivelse.

Bruger du os, kan du altså sove roligt om natten. Vi klarer besværlighederne for dig, og du er sikker på en korrekt indberetning.

Kunne du tænke dig at slippe for bekymringerne, få større overblik og vide, at der for en gangs skyld er helt styr på årsregnskabet? Det er billigere, end du tror. (Tror vi!)

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på dit næste årsregnskab via formularen til højre eller ring med det samme på 32 62 00 60.

HUSK NU MOMSEN!

Indberetter du selv din moms? Så skal du være opmærksom på fristerne for indberetning til SKAT, som du finder herunder.

Er du en nyetableret enkeltmandsvirksomhed? Rigtig mange nyetablerede enkeltmandsvirksomheder glemmer at indberette moms, hvis der hverken har været indtægter eller udgifter i en periode. Det er en fejl – og det kan koste dyrt. Så husk at du også skal indberette moms, selvom du hverken har haft indgående eller udgående moms i perioden – ellers får du en bøde af SKAT. LÆS MERE HER ->>

FRIST FOR SELVANGIVELSE 2017 FOR ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

Som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed skal du altid lave en udvidet selvangivelse. Fristen for at aflevere den udvidede selvangivelse er den 1. juli 2018 vedrørende 2017.

Denne frist gælder både for dig som ejer af enkeltmandsvirksomheden og for din eventuelle ægtefælle. LÆS MERE HER ->>

NYE SKATTESATSER 2019

Til brug for både selvangivelse for 2018 samt forskudsopgørelse for 2019, kan du hente vores oversigt over de mest gængse satser. HENT OVERSIGTEN HER->>