Vores prispolitik

Vi bruger som oftest kun faste priser på bogføring. Vores erfaring siger os nemlig, at afregning til timepris alt for ofte giver kunden ubehagelige overraskelser.

Derfor får du fast pris pr. måned/kvartal/halvår/år, så du altid ved, hvad du har at forholde dig til – baseret på en standard timepris på kr. 425,- + moms.

Vi har ingen fast prisliste. Det er der en god grund til: Dit behov for bogføring er sjældent det samme som andre virksomheders.

Vi giver derfor alle vores kunder en individuelt tilpasset pris på bogføring – og det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende for dig at få udregnet en pris.

Lyder det som din profil? Få tilsvarende tilbud nu →

Alle vores bogførings priser er opgivet eksklusiv moms.

Denne type kunde har et meget begrænset antal bilag og får kun lavet almindelig bogføring og momsindberetning. Kunden betaler derfor vores minimumspris på 1.200 kr. i kvartalet.

60-100 bilag i kvartalet
Momsindberetning

Pris pr. kvartal: 1.200 kr.

Denne kunde har flere bilag end konsulenten i eksempel 1 og får også administreret løn. Håndværkere udgør en stor del af vores kunder.

180 bilag i kvartalet
Momsindberetning
Lønadministration

Pris pr. kvartal: 2.300 kr.

Et lidt større firma, der har outsourcet en del områder til os. Ud over momsindberetning og lønadministration gør kunden også brug af debitorstyring.

300 bilag i kvartalet
Momsindberetning
Lønadministration
Debitorstyring

Pris pr. kvartal: 5.400 kr.