Priser

/Priser
Priser2018-12-03T09:32:46+00:00

Vores prispolitik

Vi bruger som oftest kun faste priser på bogføring. Vores erfaring siger os nemlig, at afregning til timepris alt for ofte giver kunden ubehagelige overraskelser.

Derfor får du fast pris pr. måned/kvartal/halvår/år, så du altid ved, hvad du har at forholde dig til – baseret på en standard timepris på kr. 425,- + moms.

Vi har ingen fast prisliste. Det er der en god grund til: Dit behov for bogføring er sjældent det samme som andre virksomheders.

Vi giver derfor alle vores kunder en individuelt tilpasset pris på bogføring – og det er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende for dig at få udregnet en pris.

Lyder det som din profil? Få tilsvarende tilbud nu →

Alle vores bogførings priser er opgivet eksklusiv moms.

Denne type kunde har et meget begrænset antal bilag og får kun lavet almindelig bogføring og momsindberetning. Kunden betaler derfor vores minimumspris på 1.200 kr. i kvartalet.

60-100 bilag i kvartalet
Momsindberetning

Pris pr. kvartal: 1.200 kr.

Denne kunde har flere bilag end konsulenten i eksempel 1 og får også administreret løn. Håndværkere udgør en stor del af vores kunder.

180 bilag i kvartalet
Momsindberetning
Lønadministration

Pris pr. kvartal: 2.300 kr.

Et lidt større firma, der har outsourcet en del områder til os. Ud over momsindberetning og lønadministration gør kunden også brug af debitorstyring.

300 bilag i kvartalet
Momsindberetning
Lønadministration
Debitorstyring

Pris pr. kvartal: 5.400 kr.

HUSK NU MOMSEN!

Indberetter du selv din moms? Så skal du være opmærksom på fristerne for indberetning til SKAT, som du finder herunder.

Er du en nyetableret enkeltmandsvirksomhed? Rigtig mange nyetablerede enkeltmandsvirksomheder glemmer at indberette moms, hvis der hverken har været indtægter eller udgifter i en periode. Det er en fejl – og det kan koste dyrt. Så husk at du også skal indberette moms, selvom du hverken har haft indgående eller udgående moms i perioden – ellers får du en bøde af SKAT. LÆS MERE HER ->>

FRIST FOR SELVANGIVELSE 2017 FOR ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

Som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed skal du altid lave en udvidet selvangivelse. Fristen for at aflevere den udvidede selvangivelse er den 1. juli 2018 vedrørende 2017.

Denne frist gælder både for dig som ejer af enkeltmandsvirksomheden og for din eventuelle ægtefælle. LÆS MERE HER ->>

NYE SKATTESATSER 2019

Til brug for både selvangivelse for 2018 samt forskudsopgørelse for 2019, kan du hente vores oversigt over de mest gængse satser. HENT OVERSIGTEN HER->>