e-conomic bogføring

/e-conomic bogføring
e-conomic bogføring2018-12-03T09:37:04+00:00

Vi bogfører som regel i e-conomic. Det er der mange grunde til.

e-conomic bogføring er et fleksibelt, brugervenligt og overskueligt regnskabsprogram, der letter arbejdet for både os og dig.

Som udgangspunkt udfører vi alt arbejdet for dig i vores revisorversion af e-conomic bogføring: Vi afstemmer konti, indberetter moms og sender dig løbende dine balancer. e-conomic bogføring

Du kan dog også uden problemer selv tilgå programmet via nettet. Alle data ligger online og er derfor altid 100% opdateret, såfremt du selv abonnerer på e-conomic. Du behøver altså ikke have fat i os, hvis du vil have et øjebliksbillede af økonomien.

Hvad sker der i praksis?


Overfør bilag via Dropbox eller direkte til indscanning i e-conomic
e-conomic muliggør noget vi sætter meget højt, nemlig papirløst bogholderi:
Vi modtager gerne alle dine bilag via delt Dropbox-mappe. Du tager blot billede af – eller scanner – diverse kvitteringer og uploader diverse pdf-bilag direkte i den delte mappe, og Vupti så har vi bilagene klar til bogføring i vores e-conomic. OBS: Kontingent til e-conomic faktureres særskilt.

Bankfil eller “kontokig”
Det er meget udbredt, at vores kunder enten medsender en bankfil som csv-format for at vi kan indlæse bankposteringer nemt og hurtigt i e-conomic, eller alternativt giver os en begrænset netbank-adgang, for at vi lettere kan afstemme bank og se hvis om mangler eventuelle bilag til bogføringen.

Fordele ved e-conomic bogføring

e-conomic er et af de mest brugte regnskabsprogrammer for mindre danske virksomheder, og det er ikke uden grund. e-conomic er nemlig:

  • Billigt
  • Sikkert
  • Overskueligt
  • Brugervenligt

Vi synes kort og godt, at små og mellemstore virksomheder bør bogføre i e-conomic.

Det er dog ingen betingelse. Vi kender – stort set – alle regnskabsprogrammer på markedet, så vi kan sagtens hjælpe dig, selvom du ikke bruger eller vil bruge e-conomic.

Kom godt i gang med e-conomic bogføring

Mangler du både et regnskabsprogram og en bogholder? Vi hjælper selvfølgelig gerne med at sætte e-conomic op, så du kommer hurtigt og smertefrit i gang og ikke bruger mere tid end højst nødvendigt på din bogføring.

Ring 32 62 00 60 og hør mere om bogføring i e-conomic med det samme.

Her kan du læse mere om e-conomic.

HUSK NU MOMSEN!

Indberetter du selv din moms? Så skal du være opmærksom på fristerne for indberetning til SKAT, som du finder herunder.

Er du en nyetableret enkeltmandsvirksomhed? Rigtig mange nyetablerede enkeltmandsvirksomheder glemmer at indberette moms, hvis der hverken har været indtægter eller udgifter i en periode. Det er en fejl – og det kan koste dyrt. Så husk at du også skal indberette moms, selvom du hverken har haft indgående eller udgående moms i perioden – ellers får du en bøde af SKAT. LÆS MERE HER ->>

FRIST FOR SELVANGIVELSE 2017 FOR ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

Som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed skal du altid lave en udvidet selvangivelse. Fristen for at aflevere den udvidede selvangivelse er den 1. juli 2018 vedrørende 2017.

Denne frist gælder både for dig som ejer af enkeltmandsvirksomheden og for din eventuelle ægtefælle. LÆS MERE HER ->>

NYE SKATTESATSER 2019

Til brug for både selvangivelse for 2018 samt forskudsopgørelse for 2019, kan du hente vores oversigt over de mest gængse satser. HENT OVERSIGTEN HER->>