Vi bogfører som regel i e-conomic. Det er der mange grunde til.

e-conomic bogføring er et fleksibelt, brugervenligt og overskueligt regnskabsprogram, der letter arbejdet for både os og dig.

Som udgangspunkt udfører vi alt arbejdet for dig i vores revisorversion af e-conomic bogføring: Vi afstemmer konti, indberetter moms og sender dig løbende dine balancer. e-conomic bogføring

Du kan dog også uden problemer selv tilgå programmet via nettet. Alle data og dine elektroniske bilag ligger online og er derfor altid 100% opdateret, såfremt du selv abonnerer på e-conomic. Du behøver altså ikke have fat i os, hvis du vil have et øjebliksbillede af økonomien.

Hvad sker der i praksis?


Overfør bilag via Dropbox, OneDrive, GoogleDrive eller direkte til indscanning i e-conomic
Vi modtager gerne alle dine bilag via delte online-mapper. Du tager blot billede af – eller scanner – diverse kvitteringer og uploader diverse pdf-bilag direkte i den delte mappe, og Vupti så har vi bilagene klar til bogføring i vores e-conomic. OBS: Kontingent til e-conomic faktureres særskilt.

Bankfil eller “kontokig”
Det er meget udbredt, at vores kunder enten medsender en bankfil som csv-format for at vi kan indlæse bankposteringer nemt og hurtigt i e-conomic, eller alternativt giver os en begrænset netbank-adgang, for at vi lettere kan afstemme bank og se om der mangler eventuelle bilag til bogføringen.

Fordele ved e-conomic bogføring

e-conomic er et af de mest brugte regnskabsprogrammer for mindre danske virksomheder, og det er ikke uden grund. e-conomic er nemlig:

  • Let at arbejde i
  • Sikkert
  • Overskueligt
  • Brugervenligt

Vi synes kort og godt, at små og mellemstore virksomheder bør bogføre i e-conomic.

Det er dog ingen betingelse. Vi kender – stort set – alle regnskabsprogrammer på markedet, så vi kan sagtens hjælpe dig, selvom du ikke bruger eller vil bruge e-conomic.

Kom godt i gang med e-conomic bogføring

Mangler du både et regnskabsprogram og en bogholder? Vi hjælper selvfølgelig gerne med at sætte e-conomic op, så du kommer hurtigt og smertefrit i gang og ikke bruger mere tid end højst nødvendigt på din bogføring.

Ring 22 25 46 23 og hør mere om bogføring i e-conomic med det samme.

Her kan du læse mere om e-conomic.