Ved du præcis, hvor mange penge du har ude i ubetalte fakturaer?

Har du nogen ide om, hvor meget du kan forvente rent faktisk at få ind?

Kan du bibeholde det samme gode personlige forhold til en kunde, når du hele tiden skal rykke for penge?

Har du en gang eller to opgivet at kradse pengene ind for en mindre opgave, fordi det simpelthen er for besværligt?

Har du nogensinde slet og ret GLEMT at få betaling for en faktura?! (Skræmmende fact: Det har ca. halvdelen af vores kunder.)

Måske debitorstyring kunne være noget for dig …?

Debitorstyring dækker simpelthen over, at vi ud over din bogføring overtager din fakturering og har kontakten til de kunder, der ikke betaler.

Du betaler os simpelthen et fast beløb på månedsbasis eller hvert kvartal, og så slipper du for at skulle bruge tid og kræfter på at kime de dårlige betalere ned.

Debitorstyring har en lang række fordele:

  • Du sparer tid
  • Du får en større del af pengene ind
  • Du sikrer dig, at ingen fakturaer bliver glemt
  • Du sætter ikke gode kundeforhold over styr

Det er smart. Og du tjener hurtigt udgiften ind igen.

Når en kunde ikke betaler, kan det være svært at holde følelserne i ro. Ofte betyder ubetalte fakturaer nemlig, at du er nødt til at betale dine egne fakturaer for sent.

Det kan resultere i, at du kommer til at være urimeligt hård overfor kunderne.

Det kan også være, at du i stedet bliver lidt konfliktsky og derfor kommer til at give kunderne urimeligt gode betalingsbetingelser eller måske endda nedslag i prisen.

Vi kan som objektive mellemmænd (-kvinder!) holde debitorstyringen på et professionelt og neutralt plan, og vi har via vores mange års erfaring god forståelse for, hvornår vi skal udvise forståelse for kundens situation, og hvornår bissen skal skrues på.

Vi laver altid debitorstyring til en fast pris. På den måde slipper du for ubehagelige overraskelser, og du behøver ikke bekymre dig om, om det nu kan betale sig at lade os stå for fakturering af en mindre kunde.

Vi giver dig en individuel pris baseret på dit behov. Det mener vi er den eneste rigtige måde at lave debitorstyring på.

Er du enig? Så skulle du tage at give os et ring på 22 25 46 23. Så kvitterer vi med at give en fair og konkret måneds- eller kvartalspris.