Analyser & rådgivning

/Analyser & rådgivning
Analyser & rådgivning2017-12-14T07:32:51+00:00

Budget, nøgletal og beregninger

Vi er en “all-round” regnskabsvirksomhed – og har også kompetencerne til at hjælpe dig med budgettering, månedlige nøgletal og alle slags beregninger.

Denne service henvender sig specielt til lidt større virksomheder, og vores mellemstore virksomhedskunder benytter os flittigt til løbende levering og analyse af nøgletal  – og som aktiv sparringspartner i budgetlægningsfasen.

Vi er kort sagt din eksterne regnskabschef – når du har behov for det –  til en pris der modsvarer dine varierende behov.

HUSK NU MOMSEN!

Indberetter du selv din moms? Så skal du være opmærksom på fristerne for indberetning til SKAT, som du finder herunder.

Er du en nyetableret enkeltmandsvirksomhed? Rigtig mange nyetablerede enkeltmandsvirksomheder glemmer at indberette moms, hvis der hverken har været indtægter eller udgifter i en periode. Det er en fejl – og det kan koste dyrt. Så husk at du også skal indberette moms, selvom du hverken har haft indgående eller udgående moms i perioden – ellers får du en bøde af SKAT. LÆS MERE HER ->>

FRIST FOR SELVANGIVELSE 2017 FOR ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

Som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed skal du altid lave en udvidet selvangivelse. Fristen for at aflevere den udvidede selvangivelse er den 1. juli 2018 vedrørende 2017.

Denne frist gælder både for dig som ejer af enkeltmandsvirksomheden og for din eventuelle ægtefælle. LÆS MERE HER ->>

NYE SKATTESATSER 2019

Til brug for både selvangivelse for 2018 samt forskudsopgørelse for 2019, kan du hente vores oversigt over de mest gængse satser. HENT OVERSIGTEN HER->>