Outsource din bogføring

/Outsource din bogføring
Outsource din bogføring2017-12-13T16:10:56+00:00

Der er mange fordele ved at outsource din bogføring

Bogføring tager ofte uforholdsmæssigt meget tid og giver unødige hovedpiner for ejere af mindre firmaer. Det tager fokus fra forretningen og nedsætter produktiviteten, så indtjeningen og dermed overskuddet mindskes.

Det selv at stå for bogføringen påvirker ikke kun overskuddet, men også privatlivet hos mange virksomhedsejere. Det kan nemlig være svært at lade være med at tænke på, om fakturaerne nu også lever op til lovkravene, og hvornår der nu egentlig lige er frist for indberetninger til det offentlige. Bogføring

Kan du genkende noget af det fra dig selv, skulle du overveje at lade os stå for din bogføring.

Du får blandt andet:

  • Meget rimelige priser
  • Komplet overblik over økonomien
  • Frigørelse af tid til andre formål
  • Sikkerhed for korrekt momsindberetning

Vi tager ansvaret for, at der er styr på dit regnskab, og du kan altid let aflæse månedens og årets resultater.

Du slipper samtidig for at bekymre dig om, hvorvidt du nu har gjort det rigtigt, og vi tager også hånd om diverse indberetninger til myndighederne.

Måske vigtigst af alt har vi indgående kendskab til reglerne for fradrag og sørger for, at du kan trække mest muligt fra. Alene på den baggrund har mange af vores kunder tjent hele udgiften til os ind igen, når året er omme.

Fair priser

Som om alt det ikke er nok, har vi faktisk også rigtig lave priser på bogføring.

Vi bruger faste kvartalspriser, så du slipper for ubehagelige overraskelser, og starter du med at bruge os i midten af et kvartal, modregner vi selvfølgelig på den første faktura.

NB: Vi bruger ikke “startgebyr” eller andet, og du har i det hele taget ingen mærkelige eller uforudsete udgifter, når du lægger din bogføring hos os.

HUSK NU MOMSEN!

Indberetter du selv din moms? Så skal du være opmærksom på fristerne for indberetning til SKAT, som du finder herunder.

Er du en nyetableret enkeltmandsvirksomhed? Rigtig mange nyetablerede enkeltmandsvirksomheder glemmer at indberette moms, hvis der hverken har været indtægter eller udgifter i en periode. Det er en fejl – og det kan koste dyrt. Så husk at du også skal indberette moms, selvom du hverken har haft indgående eller udgående moms i perioden – ellers får du en bøde af SKAT. LÆS MERE HER ->>

FRIST FOR SELVANGIVELSE 2017 FOR ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

Som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed skal du altid lave en udvidet selvangivelse. Fristen for at aflevere den udvidede selvangivelse er den 1. juli 2018 vedrørende 2017.

Denne frist gælder både for dig som ejer af enkeltmandsvirksomheden og for din eventuelle ægtefælle. LÆS MERE HER ->>

NYE SKATTESATSER 2019

Til brug for både selvangivelse for 2018 samt forskudsopgørelse for 2019, kan du hente vores oversigt over de mest gængse satser. HENT OVERSIGTEN HER->>