Der er mange fordele ved at outsource din bogføring

Bogføring tager ofte uforholdsmæssigt meget tid og giver unødige hovedpiner for ejere af mindre firmaer. Det tager fokus fra forretningen og nedsætter produktiviteten, så indtjeningen og dermed overskuddet mindskes.

Det selv at stå for bogføringen påvirker ikke kun overskuddet, men også privatlivet hos mange virksomhedsejere. Det kan nemlig være svært at lade være med at tænke på, om fakturaerne nu også lever op til lovkravene, og hvornår der nu egentlig lige er frist for indberetninger til det offentlige. Bogføring

Kan du genkende noget af det fra dig selv, skulle du overveje at lade os stå for din bogføring.

Du får blandt andet:

  • Meget rimelige priser
  • Komplet overblik over økonomien
  • Frigørelse af tid til andre formål
  • Sikkerhed for korrekt momsindberetning

Vi tager ansvaret for, at der er styr på dit regnskab, og du kan altid let aflæse månedens og årets resultater.

Du slipper samtidig for at bekymre dig om, hvorvidt du nu har gjort det rigtigt, og vi tager også hånd om diverse indberetninger til myndighederne.

Måske vigtigst af alt har vi indgående kendskab til reglerne for fradrag og sørger for, at du kan trække mest muligt fra. Alene på den baggrund har mange af vores kunder tjent hele udgiften til os ind igen, når året er omme.

Fair priser

Som om alt det ikke er nok, har vi faktisk også rigtig lave priser på bogføring.

Vi bruger faste kvartalspriser, så du slipper for ubehagelige overraskelser, og starter du med at bruge os i midten af et kvartal, modregner vi selvfølgelig på den første faktura.

NB: Vi bruger ikke “startgebyr” eller andet, og du har i det hele taget ingen mærkelige eller uforudsete udgifter, når du lægger din bogføring hos os.