Papirløst bogholderi

/Papirløst bogholderi
Papirløst bogholderi2017-12-05T15:38:15+00:00

Prøv papirløst bogholderi!

Vi bestræber os på at være så papirløse som muligt og ser derfor helst, at I indsender jeres bilag elektronisk. Det er tidsbesparende og en del lettere end utallige mapper med papir der sendes/bringes frem og tilbage.

Vi benytter både Dropbox, Google Drev og en lang række andre services. Så spørg os hvordan der lettest oprettes mapper der kan deles med os, så bilagene hurtigt er tilgængelige online.

HUSK NU MOMSEN!

Indberetter du selv din moms? Så skal du være opmærksom på fristerne for indberetning til SKAT, som du finder herunder.

Er du en nyetableret enkeltmandsvirksomhed? Rigtig mange nyetablerede enkeltmandsvirksomheder glemmer at indberette moms, hvis der hverken har været indtægter eller udgifter i en periode. Det er en fejl – og det kan koste dyrt. Så husk at du også skal indberette moms, selvom du hverken har haft indgående eller udgående moms i perioden – ellers får du en bøde af SKAT. LÆS MERE HER ->>

FRIST FOR SELVANGIVELSE 2017 FOR ENKELTMANDSVIRKSOMHEDER

Som indehaver af en enkeltmandsvirksomhed skal du altid lave en udvidet selvangivelse. Fristen for at aflevere den udvidede selvangivelse er den 1. juli 2018 vedrørende 2017.

Denne frist gælder både for dig som ejer af enkeltmandsvirksomheden og for din eventuelle ægtefælle. LÆS MERE HER ->>

NYE SKATTESATSER 2019

Til brug for både selvangivelse for 2018 samt forskudsopgørelse for 2019, kan du hente vores oversigt over de mest gængse satser. HENT OVERSIGTEN HER->>